dissabte, d’octubre 27, 2007

Inauguració XTEC Blocs

XTEC BlocsAhir divendres es varen inaugurar formalment els XTECBlocs, el servei de Blocs per al professorat de la XTEC. El principal objectiu d’aquest nou servei és posar les coses fàcils a qualsevol usuari/ària de la XTEC que vulgui posar en marxa un bloc. N’hi ha prou amb identificar-se, escollir un nom, fer un clic per validar-lo i ja tenim creat el propi bloc. A partir d’aquí ja es pot començar a publicar informació i personalitzar-ne l’aparença.

Per facilitar la creació de blocs d’aula, el professorat pot crear tots els que necessiti i convidar l’alumnat o a altres professores/es a escriure-hi articles o a fer comentaris, d’acord amb la finalitat didàctica que s’hagi proposat.

De la mateixa manera que s’ha fet amb altres serveis de recent aparició a la XTEC, com ara La Prestatgeria, l’XTECBlocs és un espai de cooperació i de creació de comunitats. L’etiquetatge amb descriptors permetrà localitzar i posar en contacte fàcilment els blocs que tracten una mateixa temàtica. La pàgina d’inici del portal dels XTECBlocs serveix de plataforma de difusió per a destacar i donar a conèixer els blocs més interessants o actius, i per afavorir la comunicació en xarxa.

Personalment ja he fet la migració d'aquest bloc a XTECBlocs, mitjançant el còmode mecanisme d'importació incorporat i no he tingut cap entrebanc. El trobareu a TIC2TAC. Ara he de valorar si mantinc els dos o redirecciono aquest cap a XTECBlocs com suggereix el Jordi Perales.

1 Comentaris:

A les 2:07 p. m., Blogger memo escriu...

Us felicitem per la vostra iniciativa. És molt útil i engrescadora, tot i que hauríeu de fer possible que sense ser autor, es puguin penjar fitxers.

MONSI

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Portada principal